Ben jij de vrouw die:

 • wil leven en ondernemen volgens de natuurlijke cyclische Flow van een Vrouw
 • op zoek is naar meer balans tussen de vrouwelijke voel en mannelijke doe energie
 • Creatie en Realisatie dichter bij elkaar wil brengen om je missie zichtbaar te maken.
 • Het geheim wil ontdekken en integreren van het cyclische ritme voor jouw Life&Business
 • Wil vinden waar jouw Next Step zit in Life&Business om nog beter en moeitelozer als Female Leader jouw waarde te kennen en leven

Ben jij klaar met de frustratie en irritatie door te vechten tegen de mannelijke patronen en manieren in de tegenwoordige maatschappij?

Voel je ook dat jij als vrouw meer mag gaan staan voor jouw bijzondere waarde in onze maatschappij? Ben jij klaar voor meer impact met en focus op jouw unieke aanbod. Goed zo, want jouw inbreng is meer dan ooit nodig!

Wil jij samen met ons gaan voor meer vrouwelijke rolmodellen waar de volgende generatie een voorbeeld aan kan nemen? Want ook zij zoeken naar richting op dit moment en wij kunnen het ze voorleven.

Wij hebben als vrouw unieke gaves, talenten, missies en visies met de wereld te delen als leiders. Op een vrouwelijkere, efficiëntere, moeitelozere en zachtere manier, zonder aan kracht te verliezen. 

Kies dan voor NU en reken af met energie te steken in vechten, vluchten of te bevriezen als je keuzes wil maken.

Wij moedigen je aan het werk doen wat nodig is om nu de touwtjes in handen nemen.

Niet langer te wachten op de perfecte tijd die nooit komt.

Het is tijd om te geloven in de magie, manifestatie- en creatiekracht van jezelf als vrouw. 

Als dit het vuur in jou aanwakkert dan staan hieronder onze manieren voor jou om dat samen met ons te doen. 

Hier vind je alles wat wij doen om je te inspireren en ondersteunen die krachtige vrouw te zijn die wij in al in je zien. 

Een plek waar alles verzameld is om je veiligheid te bieden en in vertrouwen elke keer weer die stap te laten zetten die jouw steviger in je missie en visie zet.

Alles om jouw te zien, te horen en te empoweren. 

Wij zijn Sille en Inge en hebben als missie dat alle vrouwen toegang hebben tot de wijsheid van het vrouw zijn.  

We gaan staan voor de belangrijke bijdrage die elke vrouw op aarde heeft. Wij verbinden de vrouwen die zichzelf niet langer tegenhouden om ook op te staan.

En daarbij bewust kiezen om de niet passende ouderwetse patronen en belemmeringen te doorbreken die in het collectief verweven zijn.

Ons doel is om je daar richting en ondersteuning bij te geven door middel van: 

 • De cyclische manier; om de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke beter te begrijpen
 • De energie van geven en ontvangen; om met maximaal gebruik van jouw intuïtie en creatiekracht in het leven te staan en jouw bijdrage in deze wereld te vereeuwigen.
 • De wijsheid en kennis over vrouwzijn; deze nog meer te verdiepen met alle vrouwen die voelen dat ze daar NU voor kiezen.

Op deze pagina staat elke tegel voor een manier om samen met ons richting en verdieping te vinden. 

De manier om online of offline, 1-1 of in groep, kort of lang, toegankelijk of exclusief die Vrouwelijke Leider te zijn en versterken, zoals het bij jou past. 

Kijk gerust even rond. 

Wil jij samen met ons die vrouw worden die het rolmodel voor de volgende generaties is en als vrouwelijk leiderschap met plezier een inspiratie is voor anderen?

Jouw JA geeft ook de mannen weer de ruimte meer impact te maken en om hun krachten en innoverende energie op de juiste manieren in te zetten voor een meer harmonieuze samenleving.

DOE HET WERK

Op jouw manier, met of zonder ons, vanuit de mooie, krachtige vrouw die je bent.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAGISCHE MAILS

FACEBOOKGROEP SISTERHOOD VOOR FEMALE LEADERS

Nog een beetje zoekend hoe jij op een vrouwelijke manier in het leven kan staan? Wil je ons eerst beter leren kennen?

In deze gratis Facebookgroep Sisterhood voor Female Leaders ben je welkom om samen met ons en de andere vrouwen te ervaren wat Sisterhood is. 

Geen zweverige gedoe, maar down to Earth delen van kennis, wijsheid, verhalen, ervaringen en inzichten vanuit de fundamenten van het Sisterhood. De plek om je te verbinden met gelijk gestemde die voelen dat het anders kan en ervoor kiezen zich te omringen met krachtige vrouwen.

Zo ervaar jij dat ook jij die vrouwelijke leider bent en begrijp je beter hoe belangrijk het is om op zoek te gaan naar jouw FEMALE WAY OF LIVING.

Inspiratie om meer contact te maken met de harmonie tussen mannelijke en vrouwelijke energie in en om je heen en deze balans te veranderen waar nodig voor jou.

Je kiest ervoor om rolmodel te zijn voor de generaties na ons, door jouw missie en visie serieus te nemen.

Wij richten ons in deze groep op het empoweren van sisterhood en vrouwelijk leiderschap. 

We zijn ook benieuwd naar wat er bij jouw leeft. 

Laten we samen deze groep een veilige en vertrouwde groep maken waar we gaan voor die balans in en om ons heen. 

Een plek waar we samen de Sisterwound, die collectief is ontstaan, te helen.

Sinds wij de “Sisterhood Online” hebben opgericht merken we dat het heerlijk is om daarin kennis te kunnen delen over alles wat te maken heeft met Female Leadership. Vrouwelijke wijsheid, cyclisch leven en ondernemen, Sisterhood, Sisterwound, Female Flow, Female Empowerment.

Waarom we dit doen in een besloten Facebookgroep? We merken dat de zaken die we bespreken vaak veel beweging en bewustwording brengen. Het is dan fijn als die eerste stappen naar verandering in een veilige en vertrouwde omgeving kan en mag worden ervaren en gedeeld. 

En wat dat je daarna oplevert, is de manier die voor jou werkt, om jouw unieke licht verder buiten de Sisterhood Online uit te stralen.

Be Seen and Be Heard.

MISSION RITUALS

Deze Besloten en Betalende Facebookgroep “Female Leaders ON a Mission” is voor jou als jij je maandelijks wil verbinden om het werk te doen wat moet gebeuren om jouw Missie en Visie zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

Je hebt welkom als jij als vrouw meer Cyclisch wil werken aan en in Life&Bussiness.

Wat doen we hier?

– Elke maan(d) opnieuw, zetten we samen de energie neer. We gebruiken die om ons te verbinden met onze eigen Mission en het in de wereld zetten daarvan.

– Het cyclische dag- en maandritme gebruiken om meer SH*T gedaan te krijgen en gerichte acties te blijven nemen op weg naar meer expansie en plezier in Life&Business.

– Accountability voelen van je Sisters, zodat de beloofde acties aan jezelf ook echt moeiteloos het universum in worden geslingerd. 

– Een dag waar zomaar meer gedaan kan worden dan je dacht, door de magische energie. 

Alles wat je doet is met elkaar verbonden, als je er maar mee begint.

Op deze manier zullen we niet alleen aan en voor ons bedrijf werken, maar ook nog beter gaan voelen waar de mannelijke en vrouwelijke energie in ons optimaal kunnen samenwerken. Wanneer bekijk ik de mogelijkheden, wanneer neem ik geïnspireerde acties, wanneer ontvang ik en wanneer leun ik achterover.

Wil jij je ook een half jaar lang samen verbinden met jouw MISSION in SISTERHOOD?

De Mission Ritual is altijd op donderdag. Waarom?

Donderdag is de ideale dag in de week om dingen gedaan te krijgen die: 

 • je voor je uit hebt geschoven 
 • waar je nog niet aan toe bent gekomen
 • niet weet hoe je eraan moet beginnen 

Omdat: 

 • je vastloopt en er vragen over hebt, 
 • denkt dat het teveel werk is voor de tijd die je over hebt, 
 • het spannend vind om veranderingen aan te brengen.

Door elke maand een donderdag vrij te plannen om deze losse eindjes aan elkaar te knopen, er niet alleen voor te staan, maak je maximaal gebruik van de energie in een omgeving die ondersteunend is om de dingen gedaan te krijgen.

Op alle andere donderdagen leiden we je ook door het cyclische van de dag heen door posts. En de groep is altijd te gebruiken om je Sisters om hulp/feedback te vragen, dingen uit te proberen of je successen te delen.

Hoe ziet zo’n dag er praktisch uit?

We starten zo’n Mission Ritual dag via ZOOM om 9 uur, om 13 uur hebben we een vrijblijvend incheck-moment en we sluiten om 16 uur gezamenlijk de dag weer af.

We vieren natuurlijk graag de stappen die je gezet hebt in welke vorm ze er waren. 

De Zoomsessies worden gelijktijdig in de Facebookgroep gestreamd en daardoor blijven de replay’s beschikbaar, zodat je de tips en vragen kunt terugkijken en natuurlijk handig als je er een keer niet live bij kan zijn.

Tijdens de in-check momenten behandelen we de vragen uit de groep, er is mogelijkheid om feedback te krijgen op waar jij mee bezig bent en als je benieuwd bent naar hoe wij bepaalde dingen aanpakken delen we dat graag.

Alles staat in het teken van de stappen die je te zetten hebt om je verlangens realiteit te laten worden. 

De Investering is €444 euro om een half jaar jouw plek te claimen. 

Voel je welkom er gelijk mee te beginnen instromen kan elk moment.

Is dit wat je nu nodig hebt? 

FEMALE BUSINESS CIRKEL

Laat ons jouw business mentoren zijn. 

Dit is een Sisterhood voor vrouwen die niet meer zitten te wachten op nog meer kennis, maar gelijk aan de slag willen met de Next Level in hun bedrijf. 

 • Expansie is hier mogelijk als je duidelijk hebt waar jouw dromen, verlangens en visie naar toe mogen groeien. 
 • Als je die stappen wil versnellen en gelooft dat je meer bereikt wanneer je je omgeeft met inspirerende vrouwen die open staan om hun waarde te delen. 
 • Als jij voelt dat wij er voor jou zijn om je daarin te inspireren en motiveren. 
 • Als je erin gelooft om de groei en veranderingen in jouw bedrijf op een vrouwelijke manier te doen. 

Dit is de vrouwenbeweging waar wij onze gave om groots te denken willen delen. 

Dit is de vrouwencirkel waar wij het grootse van jouw potentieel willen laten floreren. 

Dit is ons vrouwen netwerk waar je steeds opnieuw balans blijft vinden om op jouw voorwaarden te stralen in Life&Business. 

Door elk kwartaal samen te komen op een luxe lokatie en alles even naast je neer te legen om te focussen om jezelf en je bedrijf met tijd en ruimte voor:

 • Harmonie tussen doen en niet doen, tussen voelen en denken. 
 • Focus en Richting aanbrengen in jouw missie.
 • Genieten van waar je nu staat.
 • Aan te pakken waar je nog van droomt en wat daar nog niet mee in lijn is.

Wij zijn er voor jou en de groep om onze wijsheid, ervaring en kennis te delen. Wij tunen in op wat nodig is en waar wij mogen gidsen voor meer vertrouwen om in beweging te blijven naar “beter”.

Daarnaast kijken we ook 1-1 met je mee in een online sessie om jouw specifieke groeimogelijkheden te begeleiden. Verder komen we 1 keer per maand samen online in de Sisterhood Sessions voor blijvende verbinding en impact. Ook als je tussendoor successen, vragen en ervaringen te delen hebt, is er de WhatApp-groep voor direct contact met ons en de anderen Sisters. En als bonus ben je gratis lid van de Mission Rituals.

Kort samengevat is deze Business Cirkel er voor jou:

 • Voor het finetunen van wat er nu al is, 
 • Om verder te groeien naar meer impact,
 • Veranderingen in je bedrijf aan te brengen. 

Met respect voor de tijd die nodig is en vanuit moeiteloosheid door elk kwartaal opnieuw weer alignment aan te brengen met;

 • die vrouwelijke flow, 
 • de energie van elk seizoen voelen en inzetten
 • een moeitelozere manier om jouw visie en aanbod zichtbaar te maken.

Voel jij aangetrokken om op deze manier niet alles alleen te hoeven doen in jouw Business. Kies dan NU voor groei voor jezelf en jouw Business door hieronder je aanvraag te doen. Vul het formulier hieronder in en plan jouw call met ons.

FEMALE FLOW PROGRAMMA

Het aanbieden van jouw eigen diensten lijkt in de verste verte niet op het verkopen van een product en daar weten wij alles van. En stiekem denken we nu: “had ik dit achteraf maar geweten.”

Als een mentor, een coach, een creator, een healer en een “diensten ondernemer” gaat het uiteindelijk over jezelf.

Over jouw diensten en jouw magische aanbod.

Inspelen op de verlangens en dromen van jouw ideale klanten en hun de meest ongelooflijke ervaring en transformatie geven, lijkt een makkelijk gegeven maar in de praktijk kun je jezelf behoorlijk tegenkomen.

Jij startte je bedrijf om klanten te helpen en begeleiden. Echter de noodzaak om dit aan te bieden, komt vanuit jouw bron en talent. Dus jouw aanbod is sterk verbonden met jouw eigen onzekerheden, trauma’s, triggers, wonden en overtuigingen over jezelf en de wereld om je heen.

JIJ bent je BEDRIJF.

Dus is gevoelsmatig jouw (eigen)waarde gekoppeld aan het verdienen van geld in jouw bedrijf.

Naast het laten groeien en bloeien van je Business heb je ook die groei voor jezelf toe te staan. Wij praten daarom ook heel bewust over “Female Leaders in Life&Business”. Jij komt eerst en dan pas jouw Business. 

Hoe krachtiger jij je beweegt in jouw innerlijke stukken, hoe meer jij jezelf toe staat te ontvangen en hoe beter de dingen in jouw Life&Business gaan stromen.

Geld is namelijk gewoon energie net als liefde! Als je weet dat je niet perfect hoeft te zijn om het te ontvangen, kun je het overal en altijd vinden.

Het gaat er dus om dat jij het verlangt, het nodig hebt en dat het stroomt op jouw voorwaarden. 

JA, jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk in dit geheel en vanaf ook waar je nu staat mag je al starten met toestaan om meer te ontvangen.

Dus laat niets je weerhouden om nu al meer te ontvangen en tegelijk te werken aan iets beters voor jezelf en je bedrijf.

In het Female Flow Programma lopen we een heel jaar mee in jouw Life&Business cyclus. Elk seizoen heeft haar uitdagingen en kansen. De keuzes die je maakt hebben invloed op de ruimte en energie die je hebt voor de nodige veranderingen voor het succes dat jij verdient. Samen en in Sisterhood komen de weerstand en beperkende overtuigingen aan het licht die ons tegenhouden te genieten van het avontuur dat ondernemen heet. Creëeren vanuit ons talent en wat we verlangen voor onszelf en onze klanten; daar zit de magie en die is niet te stoppen en oh zo krachtig als je er richting aan geeft.

Jij bent welkom met jouw prachtige missie.

Exclusive Empowerment Mentoring

Show up and do your work the female way!

Het geheim van richting bepalen in je bedrijf is: doe het nu!
 
Samhain de start van het werkjaar voor de Female Leader die jij bent. 
Als jij op een vrouwelijke manier wil ondernemen, dan weet je dat dit de start is van wat jou het hele jaar zal ondersteunen in the Female Way of Living. 
Het is geen geheim, wat veel wijze vrouwen al toepassen en wat wij je nu vertellen:
Nu is het moment!
De sluiers zijn dun, je leiding spreekt nu duidelijk en je richting en stappen zijn zichtbaar.
 
Sisters, de herfst is ook om te groeien. 
Wij willen jou de mogelijkheid bieden om meer impact en helderheid voor je bedrijf te ontvangen. 
We willen je laten ervaren dat de waardevolle energie die nu heerst belangrijk is. 
Niet vanuit de onzekerheid die we ook in de herfst kunnen voelen, maar om op te staan in je vrouwelijke energie en te kiezen. Luister nu naar de richting die jou in Life en Business verder zal helpen.
Wij ondersteunen je hier graag bij. 
 
Waarom?
Dit is het moment waar de fundamenten worden gelegd om verder te groeien in jouw zielsmissie voor dit jaar. 
Wij voelen nu dat wij ons beschikbaar mogen (en misschien wel moeten) stellen om Vrouwen het goud te laten pakken in deze soms ongrijpbare tijd. 
Wij hebben al jaren de ervaring en delen deze kennis graag met andere Female Leaders op hun pad naar impact.
 
Dit aanbod is voor Female Leaders die nu richting willen om grootse stappen in hun bedrijf te maken. Niet groot door hard te werken, maar hart door efficiënt te zijn en gebruik te maken van de mogelijkheden. Om aan te pakken wat niet werkt en het te veranderen naar hoe het beter werkt.
 
Waar sta je nu en wat verlang je nog in jouw Business? 
Waar hou je vooral jezelf nog tegen?
Waar luister je niet naar wat je leiding je op een presenteerblaadje aanbiedt?
De sluiers met het grote mysterie zijn nu dun. De meest waardevolle tijd en informatie begint bij het begin van het vrouwelijke werkjaar, Samhain.
 
Dus kies je voor helderheid of verlies je jezelf in de chaos van het loslaten?
Je hebt nu namelijk geen spirituele trucjes nodig om op je doel te kunnen afgaan. 
Voel jij dat je dit samen met ons helder wil krijgen, grijp deze mogelijkheid met beide handen aan. Wij doen deze 1-1 coaching alleen in de periode van 31 oktober tot 9 december.
 
Dus heb jij nu geen behoefte aan een heel Business coachingstraject, maar wil je wel helderheid en richting in waar jij naar toe wil groeien met je bedrijf. En wil je daarin gebruik maken van onze expertise en inspiratie op basis van vrouwelijk ondernemen? 
Plan dan hier jouw Female Empowerment Mentoring met ons.

 

Door op de knop de drukken, maak jij een high-level 1-1 afspraak met ons. Deze vindt online plaats in zoom en jouw investering is 555€. Wij tunen in op jouw en jouw bedrijf voor meer helderheid en richting zodat jij direct geïnspireerd en vol impact jouw groei kan pakken.
 
Wij laten graag jouw lichaam en ziel in dezelfde richting bewegen.
 
Show up and do your work the female way!

MAGISCHE LIVEDAG MET VUURRITUEEL

Wij werken al een tijd met het ritme van de seizoenen en weten dat elk seizoen specifieke mogelijkheden biedt. Aan ons vuur nemen we je weer mee op een avontuur vol geïnspireerde richting, intuïtieve keuzes én dat je daarmee ook manifesteert wat je nodig hebt.

Voorafgaand aan het vuurritueel nemen we jullie mee in de wijsheid van een thema wat bij elk vuur past. Wij vinden het belangrijk dat we oude tradities en rituelen weer in een hedendaags jasje steken en toepasbaar maken in de geest van deze tijd. We maken gebruik van alle elementen en het transformerende van sisterhood in deze magische dag.

We nodigen je uit om helemaal als jezelf en voor jezelf te komen.

Wij bieden een veilige en verbindende vrouwencirkel voor jullie openheid, vertrouwen en wil om de kracht van jullie vrouwzijn met ons verder te verdiepen.